Forside

Formandens klumme

Sidste "formandens klumme".

Kære alle!

Efter aftale med bestyrelsen og efter overvejelser i nogen tid lukker jeg hermed formandens klumme for denne gang. Hvem ved, måske opstår den igen som en fugl Fønix af asken? Men nu prøver vi på hjemmesiden at sadle lidt om, og fremover vil man kunne finde indlæg fra mig bl.a. i rubrikken "nyheder".

Min sidste klumme skal blot ellers nævne den sørgelige nyhed, at klubbens mangeårige medlem Erik Nissen er afgået ved døden. Næstformand Brian Baerentsen har skrevet sine personlige mindeord på nyhedssiden, og jeg skal her tilslutte mig Brians smukke og personlige ord om Erik. Jeg vil tilføje som også en ven af Erik, at
jeg altid vil savne Eriks engagement i Tårnby Skakklub, og ikke mindst hans decideret nørdede, men dybdegående viden om skakhistorie og åbningsteori. Som en af klubbens stærkeste medlemmer nogensinde, Peter Jakobsen, engang udtrykte det, så kunne vi alle sammen lære noget af Erik, og Erik var rundhåndet med sin viden. Han og jeg udkæmpede som jævnbyrdige mangen en dyst, det kunne i over tyve år altid gå hvad vej det skulle være, afhængig af dagsformen og tidsformatet, men Erik lærte mig generelt virkelig meget. Æret være mindet om Erik.

Ebbe Klitgård