Kommentarer runde 1

Kære alle,

 

Tak for en god aften og indsats i mandags mod Hvidovre III. Vi vandt sikkert med 6 – 2, selvom der undervejs måtte slides lidt på enkelte brætter. Desværre, men forventeligt, røg der også et par point i svinget. Vores forventede score var tårnhøj med 7.24 point. Jeg noterede mig med glæde, at alle partier blev spillet fuldt ud, ingen bløde remisser! Det vidner om, at vi var vores favoritrolle bevidst.

 

Jeg har noteret mig følgende fra 1. runde i vores række;

 

Frederiksberg IV vandt en knusende 7½ - ½ sejr på udebane mod Valby III, mens Jernbanen måtte nøjes med 4 – 4 mod Herlev II (ca. 2 point under forventet score). Vores resultater mod netop disse hold afgør, om vi rykker op. Vi møder Frederiksberg allerede i næste runde (uge 47) på udebane. Det vil give en tidlig indikation på vores oprykningschancer. Jernbanen møder vi hjemme i uge 3.

 

I kampen mod Hvidovre vandt Brian, Kim, Ebbe, Ole, Morten og Andreas Peter. Partierne var ikke alle lige stilrene, men vores større styrke og overblik slog heldigvis igennem. Jeg vil fremhæve Andreas Peter, der som den eneste på holdet mødte en spiller som ratingmæssigt var jævnbyrdig – men ikke spillemæssigt. Andreas Peter knuste sin modstanderen med stort taktisk overblik i blot 15 træk! Desværre måtte Bjarne og Svend strække våben i sine partier. Bjarne mødte som den eneste en ung juniorspiller, der givetvis hastigt er på vej op i rækkerne. Partiet så længe jævnbyrdigt ud, men i en slutspilslignende stilling lavede Bjarne en afgørende fejl. Svend fik en lidt akavet stilling efter åbningen, hvor brikkerne ikke koordinerede så godt og på et tidspunkt var det ganske enkelt ikke muligt at holde sammen på stillingen.

 

De individuelle resultater:

 

  1. Brian 1/1
  2. Kim 1/1
  3. Ebbe 1/1
  4. Ole 1/1
  5. Bjarne 0/1
  6. Morten 1/1
  7. Svend 0/1
  8. (R) Andreas Peter 1/1

 Nu ser vi frem mod kampen mod Frederiksberg. Det bliver uden tvivl en nøglekamp. Hvis vi spiller op til vores bedste og får lidt medvind fra Caissa, kan vi nok hive en smal sejr i land. Jeg forventer uanset en hård og jævnbyrdig kamp.

 God weekend.
/Brian

Tilbage til nyheder