side 1

af Erik Nissen

1(2) 1. HOLDETS SENESTE STORHEDSPERIODE 1993-95

Indledning

Med hensyn til dækningen af Tårnby Skakklubs 1. holds skæbne opstod der et hul, fordi der ikke udkom numre af klubbladet ”Sort på Hvidt” fra ”1992, 1” til ”1995, 1”.

Jeg synes ikke, at jeg skal kommentere 1. holdsæsoner, hvor jeg ikke spillede fast i opstillingen – desuden synes jeg ikke, at jeg skal kommentere 1. holdspilleres brætscores, når jeg spillede i under halvdelen af sæsonens runder.

Opfordring

Med hensyn til de huller, ønskelige tilføjelser og evt. rettelser der udestår efter mine artikler, henviser jeg til de opfordringer, som jeg kommer med i redegørelsen for 1. holdets skæbne

1997-2005.

1. holdet: 1993/94, 3. Division

Oprykning til 2. Division!!

Vi vandt med 13 matchpoints og 2p. forspring til Ballerup I og Lyngby-Virum I samt 4 til Vanløse I og 5 til Hillerød I!

Holdet: 1. Peter Jakobsen (PJ), 2. Bjarne Knudsen (BK) (HoldLeder (HL)) (4½/6), 3. Poul F. Andersen, 4. Flemming L. Sørensen (FS), 5. Brian Baerentsen (BB), 6. Kim Poulsen (KP), 7. Søren Sundorph (SS) (TopScorer (TS)) (5/7) og 8. Erik Nissen (EN).

Reserver: Torben Ø. Johansen (TJ) og Helge Dockweiler (HD).

Der blev kun indsat de stærke reserver i 2 partier – HD for KP i 1. runde (remis) og TJ for BK i sidste runde (gevinst).

En perfekt sæson mht. homogenitet: ingen af de 10 benyttede spillere scorede under 50% og alle 8 faste spillere og én af reserverne prøvede at vinde mindst én gang.

Vi vandt et skakur med inskription, hvilket kan ses ved selvsyn i klubbens materialeskab.

Næste side

side 1