side 3

1. holdet: 1996/97, Mesterrækken

 Vi rykkede ikke ned fra Mesterrækken!

Efter gevinster i de to sidste runder mod Frederiksberg II og Tjalfe I: 6. TbyS, 26p. - 6 matchp.

½ p. efter Brønshøj II, men 5½ p. (!) foran Frederiksberg II og Glostrup (igenigen) I.

Amager I rykkede op.

 Der spilledes med 7 ”faste” spilllere: 1. PJ, 2. TJ (0 partier), 3. BK, 4. BB, 5. SS, 6. KP (HL), 7. Allan Boldt (TS) (4/5) og 8. EN.

Reserver: Torben Grafmøller (TG), EK (5 partier), Michael Kull, Michael Locker og Georg S. Nielsen.

Forklaring vedr. brætscores: det ville give et mere sandfærdigt billede, at referere EK som 8. bræt – og det fortjenes også at blive nævnt, at TG i sine 4 partier var en ”skjult joker” med sine 3 p. – men jeg følger den officielle statistik. Så undgåes også forskelsbehandlende fortolkning.

Topscorer er den som har scoret flest points og ikke den med højeste scoringsprocent – det betyder, at man normalt ikke vil kunne se fx, at PJ scorede 3½/4 i ovenstående sæson på 1. brættet.

Resultater uden kamp er ikke med i mine brætscore-angivelser.

 1. holdet: 1997/98, Mesterrækken

Så gik den ikke længere, vi måtte ned!

En hård gruppe med Brønshøj II, Lyngby-Virum II, Tårnet Ballerup I, Øbro II og Odysseus I gjorde det onde ved os. Vi tabte de to første to kampe med 3½ mod de to førstnævnte hold.

Men at vi 3. runde også tabte med 3½ mod bundholdet Lyngby-Virum III, var et tydeligt varsel.

Jeg måtte melde afbud til 4.-7. runde (fast aftenvagt i Karlebo), så jeg skal ikke kommentere de individuelle brætscores.

Endnu engang vil jeg opfordre andre førsteholdsspillere til at overveje, at komme med tilføjelser og evt. rettelser til min beretning om 1. holdet 1997-2005. For eksempel i et ”Appendix …” eller ”Kommentarer … [- tilføjelser og/eller rettelser]”.

 Èn statistik vil jeg dog gerne dokumentere her på stedet: den officielle holdopstilling var

1. PJ, 2. BB, 3. SS, 4. KP (HL), 5. EN, 6. TG, 7. EK og 8. Paul Nielsen (PN).

 1. holdet: 1998/99, 1. Række

Uha, som et af de formodede tophold var vi længe om at komme i gang!

Efter et knebent nederlag til topholdet Gladsaxe I fulgte 4-4 med først bundholdet Rødovre I og i 3. runde som mere ”normalt” resultat med Valby I. Et nederlag til konkurrenterne om en placering i øverste halvdel, Herlev I, i 4. runde, fik det til at se ud som om, at nedgangen skulle fortsætte.   Men nej. Gevinster på 6½, 5 og 7 i de sidste runder skød os op på en sluttelig 2. plads.                 Gladsaxe rykkede op.

Holdet: 1. PJ, 2. BK (HL) (TS) (5½/7), 3. KP, 4. SS, 5. Michael Jørgensen (0 partier), 6. EN, 7. EK og 8. Johnny Hee (JH).

Reserver: PN, OK og Kurt Olsen.

Næste side

 

side 1

side 2 

 side 3

 side 4

 side 5

 side 6

 side 7 

side 8

 side 9

 artikler