Side7

Sort: Kf8, Dd7, Th8, Tc6, Ld6, Sf6, (B)a6, b7, g7 og h7

Hvid er i trækket.

20 Tdxd6! Txd6 21 Lc5

Hvid har afgørende fordel, Sorts blodtab bliver nu for stort.

21 …Sc8 22 Se4 opgivet.

Hvid brugte kun 50 minutter på partiet, Sort skulle nok have brugt mere end sine 55.

*Vedrørende partier:

Som nemmeste udvej mht. at kolorere referaterne har jeg valgt at bringe egne partier, som jeg i forvejen havde kommenteret i uudgivne manuskripter/renskrifter.

I det gamle manuskript til dette parti, kan jeg se, at jeg har tilføjet en forbøn til læserne – jeg gengiver den her ordret, fordi tankerne måske også har puzzlet andre af de faste bidragsydere:

” Jeg havde flere varianter i posen og kunne også have fundet på, at undvære nogle af de nævnte.

Kritik af det valgte format – ser i gerne flere eller færre partikommentarer?

Falder prioriteringen mellem forklarende tekst og ”nøgne varianter” i jeres smag?

Ville i foretrække en anden vægtning?

Jeg hører gerne jeres personlige meninger!”

1. holdet: 2001/02, Mesterrækken

Endnu en (lidt for) spændende sæson i gruppe med de hold vi gerne ville kunne måle os med!

Alle hold oplevede både at smage sejrens sødme og at bunde nederlagets bitre bæger.

Sejr over Øbro II i 1., 5-5 med Brønshøj II i 2. og sejr over AS04 II i 3. runde tydede på, at vi igen skulle kæmpe om oprykning. Men vi tabte i runde 4-6… . En stor sejr i den afsluttende fællesrunde

(behøves det at blive nævnt, at det var førsteholdet fra vores ”faste kunder” fra Glostrup, som det gik ud over?) placerede os dog på en sluttelig 3. plads med 38 p. og 7 matchpoints.

Gruppens jævnbyrdighed illustreres af, at Vanløse I med 35½ p. og 6 matchp. kun opnåede            6. pladsen og kendsgerningen, at alle vores faste spillere både prøvede at tabe og vinde i nedenstående opstilling:

1. PJ, 2. BB, 3. DN (HL), 4. KP, 5. EN, 6. JH, 7. EK og 8. OK (TS) (5/7).

Reserver: GM, Ole Brandt (OB) og SS.

Næste side

side 1