Side 9

Holdets score på samlede 54% lå 160 ratingpoints (rækken var for første gang ratet) under den forventede score. Så ud af de faste spillere opnåede kun KP, EN og EK individuel ratngfremgang.

Vi er nu hvor vi realistisk set hører hjemme og da ratingtallene er blevet aktualiseret efter denne sæson uanset de gamle tals alder, må det formodes, at holdet næste sæson scorer det ifølge ratingtallene forventede. Om denne profeti kommer til at holde stik, oplever vi i sæson 2005/06 … .

For det trods alt gode humør hos de fleste af de spillere, som stillede og stiller op på Tårnby Skakklubs førstehold, vil jeg slutte denne artikelserie med en skakklubvenligt tak til:

Peter, Bjarne K., Poul (på Caissas evige jagtmarker), Flemming, Brian, Kim, Søren, Torben J., Helge, Ebbe, Ole K., Allan, Torben G., Michael K, Michael L., Georg, Paul, Johnny, Kurt, Dagh, Gert, Mikkel, Ole B., Allann, Harry, Dennis, Bjarne M. og Erling!

/ Tårnby klubbens ”skakarkæolog”

Erik Nissen

Birketinget 2 E, 2. 524