Forside
Nyheder
Program
Om klubben
Kontakt-info
Medlemmer
Artikler
Form. Klumme
Bibliotek
klubbladet
Partier

 Tårnby Skakklub

Vejen til pokalfinalen 2009 i Nyborg

 

 

Tilbage                                                                                Til artiklen Hurtigskak

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vejen til pokalfinalen 2009 i Nyborg
Ved Brian Baerentsen

 

Tårnby Skakklub kvalificerede sig overraskende til DM 2009 i hurtigskak for hold i eliterækken! Dette flotte resultat opnåede klubben ved pokalkvalifikationsstævnet hos Øbro Skakforening søndag d. 26. april 2009. Her spillede vi os til én af to kvalifikationsgivende pladser fra 1. hovedkreds. Det er første gang i Tårnby Skakklubs historie, at et hold kvalificerer sig til eliterækken ved DM i pokalskak. En ganske enestående bedrift taget i betragtning, at Tårnby Skakklub ikke længere er en af landets største skakklubber.

 

I 80’erne og de tidlige 90’ere var Tårnby Skakklub en særdeles stærk klub. Denne periode kan betegnes som klubbens 1. guldalder i nyere tid. Vi havde dengang omkring 100 medlemmer, spillede i flere omgange i landets næstfineste division/liga, vandt DM i korrespondanceskak for hold, arrangerede DM (Påskestævnet) og endda en international jubilæumsturnering med deltagelse af meget stærke nationale og internationale spillere. Klubben havde en betragtelig talentmasse kombineret med erfarne, flittige og stærke spillere; bl.a. Roland Greger, Henrik El-kher, Søren Petersen (i dag Peschardt) og Per Andreasen. Navne som i dag klinger velkendt i den danske skakverden.

 

I hurtigskak sammenhæng var vi tilsvarende aktive både som arrangør af og deltager i hurtigskakturneringer for hold. I takt med en generel afmatning og faldende medlemstal ikke bare i Tårnby Skakklub, men også på landsplan, døde disse aktiviteter desværre stille og roligt ud. Internt har vi dog fastholdt hurtigskakturneringer, typisk som opvarmning til sæsonen, og heldigvis er der altid stor tilslutning blandt klubbens medlemmer til disse turneringer. Desuden har enkelte medlemmer i klubben med succes løbende deltaget i eksterne individuelle hurtigskakturneringer. I dag er vi færre medlemmer og talentmassen er modnet, nogle vil måske endda kalde den grå i toppen, men lysten og viljen til at spille skak og fortsat udvikle os som skakspillere er heldigvis intakt.

 

I 2008 fik jeg selv lyst og tid til igen at deltage i eksterne hurtigskakturneringer bl.a. Viking Cup og PostDanmark Cup. Samtidig fik klubben frisk blod i form af stærke nye og gamle medlemmer. Alle med en stor virketrang, lyst og vilje til at spille, analysere og diskutere skak - også udover de meget fine rammer Tårnby Skakklub sætter. Kort sagt var de optimale betingelser til stede for at sætte Tårnby Skakklub på kurs mod en ny guldalder i hurtigskak.

 

Pokalkvalifikation
Med afsæt i den stærke tilgang til klubben besluttede vi tidligt på foråret 2009 at stille med et hold i eliterækken til kvalifikationsstævnet. Vi valgte en klassisk holdopstilling med stærkeste mand på top brættet. Denne udlægning er mine kompetente – og åbenmundede – holdkammerater muligvis ikke helt enig i:

 

1. Brian (2068)
2. Henrik (1972)
3. Jakob (1956)
4. Allann (1885)

 

Vi forberedte os seriøst – og mindre seriøst eller rettere socialt – forud for kvalifikationen. Vi samledes privat og i byen og diskuterede ivrigt vores kommende modstandere, analyserede partier og styrkede det sociale samvær. Også på mail piskede vi stemningen i vejret. Der er ingen tvivl om, at det var et top motiveret hold, der mødte frem til kvalifikationen.

Turneringen afvikledes som een stor Monrad-turnering, hvor holdene på tværs af tre rækker; Elite-, Bredde- og Juniorrække mødte hinanden indbyrdes. Fire hold fra 1. hovedkreds var tilmeldt eliterækken og det var blandt disse vi skulle konkurrere om de to øverste pladser. På papiret så det ud til at Brønshøj med 2200 i snit og Tåstrup med 2100 skulle løbe med kvalifikationen. Sådan gik det imidlertid kun delvist. Vi vandt tre kampe, tabte to knebent 1½-2½ og spillede een kamp uafgjort. Undervejs slog vi både Tåstrup og Øbro, der ligeledes kæmpede for kvalifikationen i 1. hovedkreds. Som hold betragtet spillede vi en uhyre solid turnering. Dette kombineret med en heldig lodtrækning i sidste runde gjorde at vi ganske klart satte os på 2. pladsen. Efter min bedste vurdering var vi ikke specielt heldige i de individuelle partier. Jakob og Allann havde stillinger til flere point undervejs!

 

Individuelt spillede Henrik og Allann en fremragende turnering og det ærgrer mig, at de ikke noterer deres partier for der var virkelig nogle skakperler undervejs mod stærke modstandere. Jakob og jeg spillede derimod ikke op til vores bedste. De individuelle scorer ser således ud:

 

1. Brian 2½/6
2. Henrik 5/6
3. Jakob 1½/6
4. Allann 5/6

 

Fra 1. hovedkreds kvalificerede Brønshøj sig (½ point foran os), mens Nordkalotten I og II suverænt satte sig på de to kvalifikationspladser for 8. hovedkreds. Vores gamle Tårnbyspiller Peter Jakobsen, der fortsat deltager i vores EMT lavede endda suveræne 6/6 for Nordkalotten II. Herunder kan I se turneringens samlede slutresultat:

 

 

 

Jeg vil give en lille smagsprøve, en miniature jeg spillede mod Tåstrup. Partiet viser med tydelighed, at bolden er rund i hurtigskak. Tiden spiller en endnu større faktor end i normal skak og spillet er sædvanligvis behæftet med flere fejl, hvilket blot øger underholdningsværdien!

 

Hvid: Brian
Sort: Alexander Rosenkilde (2113), Tåstrup

 

1. d4 Sf6, 2. c4 e6, 3. Sc3 Lb4, 4. Sf3 b6, 5. Lg5 h6, 6. Lh4 Lb7, 7. e3 d6??, 8. Da4+! Sc6, 9. d5 Lxc3, 10. bxc3 g5, 11. dxc6 Lc8, 12. Lg3 Se4, 13. Dc2 f5, 14. Ld3 Sc5, 15. Sd4 Df6, 16. f4 e5, 17. Sb5 Th7, 18. fxe5 dxe5, 19. o-o e4?, 20. Lxe4 opg.

 

DM pokalfinalen 2009
Med en kæmpe portion selvtillid i rygsækken kunne holdet nu se frem til deltagelse i selveste DM pokalfinalen i Nyborg d. 31. maj 2009.

 

Desværre måtte Henrik melde forfald til finalen, men vi fik en særdeles kompetent erstatning i formand Ebbe, som er og igennem årevis har været een af klubbens mest aktive hurtigskakspillere. Holdopstillingen til selve DM kom derfor til at se således ud:

1. Brian
2. Jakob
3. Allann
4. Ebbe

Som led i forberedelserne deltog vi alle i forskellige turneringer, så kampformen kunne pudses af; bl.a. Tårnby Forår, Herlev Skakklubs Forårsturnering, Næstved gigantlyn, Skakmølles hurtigskak-turneringer både individuelt og parskak. Hertil kom de private samlinger med lyn, hygge, analyse, taktikdrøftelser og meget mere. Enhver træning var kærkommen og ikke mindst nødvendig. Vi skulle nemlig i een af de stærkeste pokalfinaler nogensinde prøve kræfter med nogle af Danmarks stærkeste spillere; GM'er, IM'er, WIM'er, FM'er og meget stærke mesterspillere.

På papiret stillede vi op med et af de svageste hold, som nogensinde har kvalificeret sig til pokalfinalen. Kun Maribo kunne matche vores "niveau". Og de havde, som også andre hold, gået direkte i finalen uden at skulle igennem en kvalifikationsturnering. Vi kom derfor til finalen med kun vores egne forventninger at leve op til og med et håb om, at vores modstandere groft ville undervurdere os. Vores egne forventninger til holdets resultater svingede fra 0 til 5 matchpoint. Og jeg troede personligt, at vi ville holde 3 hold bag os, når det samlede resultat skulle gøres op.

Helt så godt gik det desværre ikke, men hvad vi manglede på "bundlinjen" fik vi til gengæld kompenseret så rigeligt for i form af en helt igennem fantastisk dag med højt humør, kanon sammenhold på holdet, mødet med fordums skakkammerater og en række spændende møder og partier ved brættet. Et lysende eksempel på dette kan jeg hente allerede fra vores 1. runde modstander, de senere suveræne Danmarksmestre Sydøstfyn med Lars Schandorff (2506), Jacob Aagaard Madsen (2531), Steffen Pedersen (2467) og Jan Nordenbæk Pedersen (2205). En klassisk David mod Godzilla match, hvor Tårnbys samlede forventede score må være uendelig tæt på 0. Det blev Allann som om ikke fældede Godzilla, så ruskede hans panserplader så grundigt, at han, Steffen Pedersen, måtte acceptere en remis! Et fantastisk resultat der blev grundlagt på klassisk smuk positionel og aktiv skak - ingen "caféskak" her. I en dynamisk stilling med T + 5 bønder hver tilbød Steffen remis ved trækgentagelse med knapt 1 minut tilbage på klokken mod Allanns +3 minutter. Allann har vist partiet efter hukommelsen og det er ganske enkelt imponerende. Nu var Steffen i modsætning til både Lars Schandorff og Jacob Aagaard Madsen ikke videre snakkesaglig hverken før eller efter partiet, men jeg er ikke tvivl om at han har tænkt: "Hvordan f..... kan en 1800-mand spille så god skak??!" Hans holdkammerater kommenterede derimod højlydt, at nu måtte det være slut med at undervurdere modstanderne! Det må være 1. rundes suverænt største overraskelse.

Som turneringen skred frem lykkedes det lejlighedsvis at få godt fat på modstanderne. I 2. og 4. runde spillede vi uafgjort mod hhv. Ribe og Maribo og i 5. runde sled vi et stærkt Viborg hold op og vandt kampen 2½-1½! Jeg havde fornøjelsen af at spille mod Søren Ejdum (2285), som vi havde small talket med nogle runder tidligere i een af pauserne. I skal se partiet eller rettere, så langt jeg nåede at notere inden tiden begyndte at trykke ved 2-3 minutter tilbage:

Hvid: Brian
Sort: Søren Ejdum (2285), Viborg


1. d4 Sf6, 2. c4 g6, 3. Sc3 d5, 4. cxd5 Sxd5, 5. e4 Sxc3, 6. bxc3 Lg7, 7. Lc4 0-0, 8. Se2 c5, 9. 0-0 Sc6, 10. Le3 b6. Altså Grünfeld-indisk dog er jeg mest bekendt med varianter, hvor sort spiller cxd4. 11. dxc5 Dc7!? Hmm...det er de åbne og halvåbne linjer sort vil spille på. Temaet er velkendt fra Volga gambitten. Hverken jeg eller Fritz tror dog helt på det. 12. cxb6 - måske Sd4 er bedre?! 12. – axb6, 13. Tb1 Sa5, Fritz vil mod centrum med springer Se5. 14. Ld5 Tb8, 15. Sd4?! Jeg burde nok spille Lf4 for at fremtvinge e5, der (midlertidigt) lukker sorts løberdiagonal h8-a1. Samtidig mindskes presset mod min c-bonde og min løber kan blive stående på d5, hvis jeg ønsker det. 15 - La6, 16. Sb5 Lxb5, 17. Txb5 e6, 18. Lb3 Dc6, 19. a4 Her tog Søren sig en ganske lang tænkepause! Der hænger hvide bønder på c3 og e4 omvendt har jeg pres mod b6. Han vælger at indtage d-linjen med sit tårn. 19. - Tfd8, 20. Db1 Sc4, 21. Lxc4 Dxc4

 

Jeg vurderede her omkring at stå teknisk til gevinst. Kan jeg veksle min c-bonde mod sorts b-bonde - og samtidig holde fast i min egen a-bonde - så bør jeg have gode chancer! Jeg burde direkte have spillet 22. Lxb6! En mulig variant kunne så være 22. – Dxa4, 23. Tb4 Txb6, 24. Txa4 Txb1 og 25. Txb1. En anden variant er 22. - Tdc8, 23. a5 Ta8, 24. e5! Dxc3 25. f4 og den sorte stilling er meget vanskelig! Jeg spiller i stedet: 22. Txb6? Ta8, 23. Tb4 Dxc3, 24. Tc1 Da3, 25. Lb6 Td2, 26. Lc5(?) Lf8(?), Fritz foreslår ganske enkelt 26. h3 med en lille fordel til hvid. Sort kan naturligvis ikke direkte slå på bonden på a5 pga. Tc8+ fulgt af Lc5. Omvendt bør sort på 26. Lc5 spille Tb2, hvorefter stillingen i praksis er lige. 27. Tb3? koster direkte a-bonden. I stedet skal jeg spille 27. Lxf8! Hvor sort må spille 27 – Txf8 (på Kxf8 trænger jeg ind i kongestillingen med Tb8+) og jeg kan file videre med en ren merbonde. 27. – Dxa4, 28. Ta3 De8, 29. Txa8 Dxa8, 30. Le3 Td8, 31. Dc2 og jeg pressede videre i gensidig tidnød i yderligere 8-10 før jeg accepterede et remistilbud med vingerne godt oppe. Et udmærket hurtigparti mod en stærk modstander.

Vi sluttede desværre af med en gevaldig lussing mod Aalborg, der vandt med 4-0. Det betød til gengæld at de rykkede op og sluttede på 4. pladsen! Det var vores første og eneste æg i turneringen.

 

Samlet set lavede vores hold en anelse mere end vores totale forventede score. Ikke mindst holdt vi Maribo bag os. Det er bestemt et bestået resultat. Til næste år vender vi tilbage knivskarpe og i topform – og går benhårdt efter 5 matchpoint.

 

I tabellen nedenfor fremgår alle holdopstillinger, parringer og individuelle resultater i eliterækken:

 

 

 

 

1

Esbjerg

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

2

 6

 10

 18

 13

 12

 

 

1

Torsten Lindestrøm, 2176

 0

 ½

 0

 1

 1

 ½

 3

 

2

Ole Bønnelykke, 2024

 0

 1

 ½

 0

 0

 ½

 2

 

3

Henrik Tranberg Jensen, 2016

 0

 1

 1

 1

 1

 1

 5

 

4

Karsten Jacobsen, 1814

 0

 ½

 ½

 0

 0

 1

 2

 

Holdresultat

 0

 3

 2

 2

 2

 3

 12

 

 

2

Nordkalotten 1

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

1

 5

 3

 9

 11

 7

 

 

1

Jonny Hector, 2537

 1

 1

 0

 0

 1

 1

 4

 

2

Stellan Brynell, 2468

 1

 ½

 ½

 1

 1

 1

 5

 

3

Kåre Hove Kristensen, 2215

 1

 0

 0

 1

 1

 1

 4

 

4

Esben Ejsing, 2221

 1

 1

 0

 1

 1

 1

 5

 

Holdresultat

 4

 2½

 ½

 3

 4

 4

 18

 

 

3

Sydøstfyn

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

4

 11

2 

 5

 7

 14

 

 

1

Lars Schandorff, 2506

 1

 1

 1

 ½

 ½

 1

 5

 

2

Jacob Aagaard Madsen, 2531

 1

 1

 ½

 1

 1

 ½

 5

 

3

Steffen Pedersen, 2467

 ½

 ½

 1

 1

 1

 1

 5

 

4

Jan Nordenbæk Pedersen, 2205

 1

 1

 1

 1

 1

 ½

 5½

 

Holdresultat

 3½

 3½

 3½

 3½

 3½

 3

 20½

 

 

4

Tårnby

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

3

 15

17 

 6

 10

 16

 

 

1

Brian Christer Baerentsen, 2083

 0

 ½

 ½

 1

 ½

 0

 2½

 

2

Jakob Hansen, 1806

 0

 0

 0

 0

 ½

 0

 ½

 

3

Allann H. Lind, 1913

 ½

 1

 0

 0

 1

 0

 2½

 

4

Ebbe Klitgård, 1784

 0

 ½

 0

 1

 ½

 0

 2

 

Holdresultat

 ½

 2

 ½

 2

 2½

 0

 7½

 

 

5

Brønshøj

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

6

 2

14 

 3

 9

 8

 

 

1

Carsten Høi, 2371

 1

 0

 1

 ½

 1

 ½

 4

 

2

Thorbjørn Bromann, 2421

 1

 ½

 0

 0

 1

 1

 3½

 

3

Jacob Carstensen, 2298

 1

 1

 1

 0

 1

 0

 4

 

4

Nicolaj Lars Palm, 2239

 1

 0

 1

 0

 1

 ½

 3½

 

Holdresultat

 4

 1½

 3

 ½

 4

 2

 15

 

 

6

 Maribo

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

5

 1

13 

 4

 15

 17

 

 

1

 Henning Nielsen, 2050

 0

 ½

 1

 0

 1

 0

 2½

 

2

 Claus Hansen, 1908

 0

 0

 0

 1

 ½

 0

 1½

 

3

 John Kristensen, 1782

 0

 0

 0

 1

 0

 0

 1

 

4

 Svend Erik Hansen, 1770

 0

 ½

 ½

 0

 1

 0

 2

 

Holdresultat

 0

 1

 1½

 2

 2½

 0

 7

 

 

7

 Frem 1

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

8

 10

16 

 12

 3

 2

 

 

1

 Ellen Hagesætter, 2239

 1

 1

 ½

 1

 ½

 0

 4

 

2

 Alf R. Andersen, 2209

 1

 0

 1

 1

 0

 0

 3

 

3

 Kim Henrik Skaanning-Jacobsen, 2081

 0

 1

 1

 0

 0

 0

 2

 

4

 Kristoffer Dyrgård, 2136

 0

 1

 1

 0

 0

 0

 2

 

Holdresultat

 2

 3

 3½

 2

 ½

 0

 11

 

 

8

 Århus/Skolerne

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

7

 17

9

 14

 18

 5

 

 

1

 Jan Sørensen, 2439

 0

 1

 ½

 0

 1

 ½

 3

 

2

 Bo Jacobsen, 2315

 0

 1

 0

 1

 1

 0

 3

 

3

 Finn Pedersen, 2312

 1

 1

 ½

 1

 0

 1

 4½

 

4

 Bjørn Møller Ochsner, 2033

 1

 ½

 0

 0

 0

 ½

 2

 

Holdresultat

 2

 3½

 1

 2

 2

 2

 12½

 

 

9

 Jetsmark

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

10

 18

 8

 2

 5

 11

 

 

1

 Martin Bækgaard, 2272

 ½

 1

 ½

 1

 0

 1

 4

 

2

 Stefan Christensen, 2319

 0

 ½

 1

 0

 0

 0

 1½

 

3

 Bjarke Jensen, 2225

 1

 ½

 ½

 0

 0

 0

 2

 

4

 Andreas Wiwe, 2185

 1

 1

 1

 0

 0

 1

 4

 

Holdresultat

 2½

 3

 3

 1

 0

 2

 11½

 

 

10

 Viborg

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

9

 7

1 

 16

 4

 15

 

 

1

 Søren Ejdum, 2285

 ½

 0

 1

 0

 ½

 ½

 2½

 

2

 Claus Rossen, 2068

 1

 1

 ½

 1

 ½

 1

 5

 

3

 Jes Uffe Harholm, 2138

 0

 0

 0

 1

 0

 ½

 1½

 

4

 Mikael Bach, 1577

 0

 0

 ½

 0

 ½

 0

 1

 

Holdresultat

 1½

 1

 2

 2

 1½

 2

 10

 

 

11

 Nordkalotten 2

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

12

 13

 15

 17

 2

 9

 

 

1

 Lars Aaes Nielsen, 2246

 1

 0

 1

 ½

 0

 0

 2½

 

2

 Peter Jakobsen, 2219

 1

 0

 ½

 1

 0

 1

 3½

 

3

 Søren A. Koch, 2178

 1

 ½

 1

 1

 0

 1

 4½

 

4

 Martin Stampe Noer, 1855

 0

 0

 ½

 1

 0

 0

 1½

 

Holdresultat

 3

 ½

 3

 3½

 0

 2

 12

 

 

12

 Næstved

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

11

 13

 18

 7

 14

 1

 

 

1

 Nils Linde Olsen, 2259

 0

 1

 0

 0

 0

 ½

 1½

 

2

 Thomas Flindt, 2178

 0

 1

 ½

 0

 1

 ½

 3

 

3

 Dimon Poul Pedersen, 2029

 0

 0

 1

 1

 ½

 0

 2½

 

4

 Flemming Preuss, 1913

 1

 1

 1

 1

 0

 0

 4

 

Holdresultat

 1

 1

 2½

 2

 1½

 1

 11

 

 

13

 Evans

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

14

 12

 6

 15

 1

 18

 

 

1

 Per Skjoldager, 2127

 -

 0

 0

 ½

 0

 0

 ½

 

2

 Jørgen Aaskov, 2122

 0

 0

 1

 ½

 -

 -

 1½

 

3

 Niels Bindzus, 2081

 ½

 1

 -

 ½

 1

 1

 4

 

4

 Lars Desmond Sørensen, 2079

 ½

 0

 1

 -

 0

 0

 1½

 

R

 Henrik Svane, 2056

 0

 -

 ½

 1

 1

 1

 3½

 

Holdresultat

 1

 1

 2½

 2½

 2

 2

 11

 

 

14

 Nordre

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

13

 16

 5

 8

 12

 3

 

 

1

 Tom Petri Petersen, 2327

 1

 1

 0

 1

 1

 0

 4

 

2

 Johnni Veng, 2189

 ½

 1

 1

 0

 0

 ½

 3

 

3

 Jan Schleicher Christensen, 2206

 ½

 1

 0

 0

 ½

 0

 2

 

4

 Per Holst, 2089

 1

 0

 0

 1

 1

 ½

 3½

 

Holdresultat

 3

 3

 1

 2

 2½

 1

 12½

 

 

15

 Ribe

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

16

 4

11 

 13

 6

 10

 

 

1

 Lars Wilton Pedersen, 2108

 0

 ½

 0

 ½

 0

 ½

 1½

 

2

 Jimmy Andersen, 2019

 ½

 1

 ½

 ½

 ½

 0

 3

 

3

 Jan Rosenberg, 1831

 0

 0

 0

 ½

 1

 ½

 2

 

4

 Hans Erik Leimand, 1762

 ½

 ½

 ½

 0

 0

 1

 2½

 

Holdresultat

 1

 2

 1

 1½

 1½

 2

 9

 

 

16

 Aalborg

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

15

 14

 7

 10

 17

 4

 

 

1

 Daniel Vesterbæk Pedersen, 2295

 1

 0

 ½

 1

 1

 1

 4½

 

2

 Torben Hjorth, 2159

 ½

 0

 0

 0

 0

 1

 1½

 

3

 Søren Andersen, 2018

 1

 0

 0

 0

 1

 1

 3

 

4

 Sune Kovshøj, 2044

 ½

 1

 0

 1

 ½

 1

 4

 

Holdresultat

 3

 1

 ½

 2

 2½

 4

 13

 

 

17

 Bov

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

18

 8

 4

 11

 16

 6

 

 

1

 Hartmut Klemmt, 2112

 1

 0

 ½

 ½

 0

 1

 3

 

2

 Harald Klawitter, 2112

 0

 0

 1

 0

 1

 1

 3

 

3

 Svend Erik Kramer, 2064

 ½

 0

 1

 0

 0

 1

 2½

 

4

 Jan-Hendrik Lorenzen, 1905

 0

 ½

 1

 0

 ½

 1

 3

 

Holdresultat

 1½

 ½

 3½

 ½

 1½

 4

 11½

 

 

18

 Frem 2

1

2

3

4

5

6

Total

 

Modstanderhold

17

 9

 12

 1

 8

 13

 

 

1

 Mads Bilde Svendsen, 2113

 0

 0

 1

 0

 0

 1

 2

 

2

 Tom Frantsen, 2038

 1

 ½

 ½

 1

 0

 0

 3

 

3

 Jesper Knudsen, 1958

 ½

 ½

 0

 0

 1

 1

 3

 

4

 Mathias Aalbæk Meunier, 1935

 1

 0

 0

 1

 1

 0

 3

 

Holdresultat

 2½

 1

 1½

 2

 2

 2

 11